Особливо рекомендується для використання у підгодівлі зернових, у тому числі овса, у якого при дефіциті марганцю появляється сіра плямистість. Чутливими культурами до нестачі марганцю є також картопля, цукрові та кормові буряки, ріпак. Рекомендується для овочевих культур: капусти, цибулі, червоного буряку, огірків та бобових.
Склад: марганець (Mn) 8 % (100 г/л)
С.-г. культура |
Термін застосування |
Норма внесення л/га |
Норма витрат робочого розчину л/га |
Рекомендована норма карбаміду кг/га |
Зернові |
- впродовж фази кущення |
2–3 |
200–300 |
до 20 |
Картопля |
- через тиждень після появи сходів до початку дозрівання |
2–3 |
200–300 |
до 18 |
Цукровий та кормовий буряк |
- 8–12 розвинутих листків |
2–3 |
200–300 |
до 18 |
Ріпак |
- від фази 6 листків до початку цвітіння |
2–3 |
200–300 |
до 18 |
Овочі |
- фаза 8–10 розвинутих листків |
2–3 |
400–600 |
до 6 |
Бобові |
- від досягнення рослинами висоти 10–15 см до цвітіння |
2–3 |
400–600 |
– |