Suplo Bor 21+
Ідеально розчинне добриво з високим вмістом бору,що додатково містить натрій (14,3%). Використання добрив в оптимальних дозах і термінах дозволяє отримати високі врожаї та захистити рослини від дефіциту бору (гангрена серцевих листків та кореня буряка, низький вміст цукру, погане зв’язування квітів та плодів, осипання, нефроз та інші).
ЗАСТОСУВАННЯ:
Культура |
Термін обприскування |
кг/га |
Ріпак |
Формування розетки |
1-2 |
Початок вегетації |
2 |
|
Фаза зеленої бруньки |
2 |
|
Картопля |
Після появи сходів |
2-3 |
Початок змикання рядків |
2-3 |
|
Зернові |
Початок кущіння |
1 |
Початок вегетації |
1-2 |
|
Буряк цукровий |
Фаза 4-6 листків |
2-3 |
10-14 дні пізніше |
2-3 |
|
Кукурудза |
Фаза 3-5 листків |
1-2 |
Фаза 8-10 листків |
2 |
|
Бобові |
6-8 листки |
2 |
До цвітіння |
2 |
|
Фруктові дерева |
До цвітіння |
0,6-1 |
Після цвітіння 1-2 обробки кожні 7-14 днів |
0,6-1 |
|
Після збору врожаю (до опадання листя) |
1-2 |
|
Капустяні |
2-3 обробки протягом вегетації кожні 2-3 тижні |
2-3 |
Інші овочі |
2-3 обробки протягом вегетації кожні 2-3 тижні |
1-2 |
Луги, пасовища |
Початок вегетації |
1-2 |
Інше |
2-3 обробки кожні 10-14 днів у разі дефіциту |
1-2 |
Кількість робочої рідини:
польові культури 300-500 л / га;
сади 400-1000 л / га.
Вміст поживних речовин:
Водорозчинний бор - 20,8%
Водорозчинний молібден - 0,02%.
ПРИНЦИПИ ПРИГОТУВАННЯ РОБОЧОГО РОЗЧИНУ:
Безпосередньо перед обприскуванням залийте обприскувач водою до рівня 2/3 його обсягу та увімкніть мішалку, після чого послідовно додайте: карбамід, добриво, розведене водою у співвідношенні 1: 4, (можна додати зволожувач); залийте водою до рекомендованого обсягу робочої рідини і приступайте до обробки.
ПРИМІТКИ. Процедури слід проводити рано вранці або ввечері при температурі повітря не більше 25 градусів С і температурі робочої рідини не менше 10 градусів С.
Якщо ви маєте намір поєднувати добрива з засобами захисту рослин, рекомендується провести тест на змішування та перевірити реакцію рослини на суміш.
Зберігати в сухому затіненому місці на піддоні при температурі від -20 до +35 градусів С.
Термін придатності 5 років з дати виробництва, зазначеної на етикетці.