+380671684292

Suplo Bor 21+

Suplo Bor 21+

мішок 10 кг

ЗАПИТАТИ ЦІНУ

Suplo Bor 21+

Ідеально розчинне добриво з високим вмістом бору,що додатково містить натрій (14,3%). Використання добрив в оптимальних дозах і термінах дозволяє отримати високі врожаї та захистити рослини від дефіциту бору (гангрена серцевих листків та кореня буряка, низький вміст цукру, погане зв’язування квітів та плодів, осипання, нефроз та інші).

ЗАСТОСУВАННЯ:

Культура

Термін обприскування

кг/га

Ріпак

Формування розетки

1-2

Початок вегетації

2

Фаза зеленої бруньки

2

Картопля

Після появи сходів

2-3

Початок змикання рядків

2-3

Зернові

Початок кущіння

1

Початок вегетації

1-2

Буряк цукровий

Фаза 4-6 листків

2-3

10-14 дні пізніше

2-3

Кукурудза

Фаза 3-5 листків

1-2

Фаза 8-10 листків

2

Бобові

6-8 листки

2

До цвітіння

2

Фруктові дерева

До цвітіння

0,6-1

Після цвітіння 1-2 обробки кожні 7-14 днів

0,6-1

Після збору врожаю (до опадання листя)

1-2

Капустяні

2-3 обробки протягом вегетації кожні 2-3 тижні

2-3

Інші овочі

2-3 обробки протягом вегетації кожні 2-3 тижні

1-2

Луги, пасовища

Початок вегетації

1-2

Інше

2-3 обробки кожні 10-14 днів у разі дефіциту

1-2

 Кількість робочої рідини:

польові культури 300-500 л / га;

сади 400-1000 л / га.

Вміст поживних речовин:

Водорозчинний бор - 20,8%

Водорозчинний молібден - 0,02%.

ПРИНЦИПИ ПРИГОТУВАННЯ РОБОЧОГО РОЗЧИНУ:

Безпосередньо перед обприскуванням залийте обприскувач водою до рівня 2/3 його обсягу та увімкніть мішалку, після чого послідовно додайте: карбамід, добриво, розведене водою у співвідношенні 1: 4, (можна додати зволожувач); залийте водою до рекомендованого обсягу робочої рідини і приступайте до обробки.

ПРИМІТКИ. Процедури слід проводити рано вранці або ввечері при температурі повітря не більше 25 градусів С і температурі робочої рідини не менше 10 градусів С.

Якщо ви маєте намір поєднувати добрива з засобами захисту рослин, рекомендується провести тест на змішування та перевірити реакцію рослини на суміш.

Зберігати в сухому затіненому місці на піддоні при температурі від -20 до +35 градусів С.

Термін придатності 5 років з дати виробництва, зазначеної на етикетці.